Eşme (Uşak) Civarında Bazı Coğrafi Gözlemler - (:unkn) unknown (My University, 2007)
Eşme ilçesinin (Uşak) Aydınlı ve Bekişli köylerini kapsayan kısa süreli arazi gözlem ve incelemelerinde; daha önce coğrafi yönden ele alınmamış ve pek bilinmeyen bir sahanın tanıtımına küçük bir katkının yapılması amaçlanmıştır. Çalışmada, sahanın doğal ortam özellikleri, Kale Tepe Höyüğü, Düzköy Tümülüsü ve kaya mezarlarıyla ilgili özlü bilgiler verilmiş, turizm bakımından önemi vurgulanmış ve sonuç kısmında bazı öneriler yapılmıştır.

The essential aim of the researches and observations that didn’t last long, in the villages of Eşme county (Uşak) such as Aydınlı and Bekişli is to make a little contribute to the introduction of this area which is less known and haven’t been examined before. In the study, some knowledge has been given about the structure and relief peculiarities of the area, Kale Tepe Höyüğü (Castle Artificial Hill) and the rock tombs, its tourism importance has been discussed and in the conclusion some propositions has been given.
Some Geographical Observations At Vicinity Of Eşme
Keywords: Coğrafya