Stabil kronik obstrüktif akciğer hastalarında bronşektazi sıklığı ve klinik önemi - Ahdab, Hicam Al (My University, 2004)
unknown
Keywords: Akciğerler_Hastalıklar; Göğüs Hastalıkları; Hastalıklar; Solunum sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri