Türkiye'de özel istihdam bürosu aracılığıyla geçici iş ilişkisi: geçiciliğin sürekliliği - Kahraman, Özge (My University, 2017)
Bu çalışmada ilk olarak toplumsal yaşamda tarihsel olarak çalışmanın anlamındaki değişim, bugünkü niteliği ile ortaya çıkan yabancılaşma olgusu ve gelinen aşamada güvencesiz çalışma incelenmiştir.

In this study first the changing meaning of the working in the society then the alienation phenomenon and the precarious work in the state of things are analyzed.
Keywords: Ekonomik gelişme; Esnek Çalışma Private Employment Agencies; Flexible Working; Geçici İşçilik; İstihdam; İş arzı; İşgücü pazarı; İşsizlik; Özel istihdam büroları; Özel İstihdam Büroları; Temporary Working; Türkiye