Aziz Mahmud Hüdayi’nin Hayatü’l-Ervah ve Necatü’l-Eşbah adlı eserinin tahkik,tahric,terceme ve tahlili - Acer, Cemal (My University, 1998)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; Tasavvuf; Tasavvuf ve tarikatlar