Yüksek fırın curufları ile çeşitli atıksu arıtma çamurlarının yapı malzemesi olarak değerlendirilmesi - Kavaklı, Bayise (My University, 1997)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; SERAMİK SANATI-; Seramik sanatları; Teknik işlemler