1860-1923 tarihleri arasında Osmanlı döneminde Türk bankacılık tarihi - Karakaş, Mehmet (My University, 1998)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Bankacılık-tarih-osm Imp; Ekonomi; Finansman ekonomisi