Basın promosyonlarında sosyal sorumluluk kavramı ve bir uygulama - Uydacı, Mert (My University, 1995)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Pazarlama yönetimi; PROMOSYON-BASIN KURULUŞLARI; PROMOSYON-SOSYAL SORUMLULUK