Turizm sektöründe istihdam edilen personelin eğitim ve öğretim yönünden irdelenmesi - Gelirli, Nalan (My University, 1991)
unknown
Keywords: Genel yönetim; İSTİHDAM-TÜRKİYE; PERSONEL EĞİTİMİ-TURİZM SEKTÖRÜ; Personel yönetimi; TURİZM-TÜRKİYE