Basketbolcularda yüklenme süresince alınan karbonhidratlı içeceklerin kan şekeri, insülin düzeyi ile aerobik performansa etkisi - Kuter, T. Murad (My University, 1993)
unknown
Keywords: SPOR-BASKETBOL-BESLENME