XIX. ve XX.yüzyılda resim sanatı eleştiri örnekleri - Söylemez, Hatice (My University, 1993)
unknown
Keywords: coğrafi; Güzel ve dekoratif sanatlar; kişilere göre ele alış; Resim sanatı; RESİM SANATI-ELEŞTİRİ; Tarihi