Hijyenik köprü gövdeleri ile veneer köprü gövdelerinin gingival bakteri plağının oluşumundaki etkileri. - Çavuşoğlu, Şenel (My University, 1986)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri