Eczacı tarafından verilen farklı hasta eğitim tekniklerinin ve danışmanlık hizmetlerinin değerlendirilmesi - Yılmaz, Zekiye Özden (My University, 2017)
Eğitim tekniklerinin karşılaştırılması ve internet üzerinden verilen ilaç danışmanlığı hizmetinin değerlendirilmesi. ABSTRACT To compare education techniques and evaluate the patients’ satisfaction level of drug consultancy service provided on internet.
Keywords: audiovisual education; Eczacılık, Klinik; Eczaneler; Hasta eğitimi; hipertansiyonhastalarında tedavi uyuncu; İletişim, Sağlıkta; internet üzerinden hasta eğitimi; internetten hasta danışmanlık hizmeti Patient education; online patient consultancy service; online patient education; treatment adherence inhypertensive patients; Türkiye; video eğitim