Maskelenmiş hipertansiyonu olan ve olmayan Tip 2 diabetes mellitus hastalarında hipertansif hedef organ hasarı sıklığı - Bilgin, Davut (My University, 2010)
unknown
Keywords: Hipertansiyon; İç Hastalıkları