Girişimcilik, küçük ve orta boy işletmelerin geliştirilmesi ve Türk küçük ve orta boy işletmeleri için dış satıma yönelik bir geliştirme modeli - Mümeyyizoğlu, Lütfi Erhan (My University, 1995)
unknown
Keywords: KÜÇÜK İŞLETMELER-TÜRKİYE