Ergenlik çağındaki öğrencilerin benlik tasarım düzeyleri ile algılanan anne davranışları arasındaki ilişkinin incelenmesi - Hatipoğlu, Zeynep Tezcan (My University, 1996)
unknown
Keywords: Benlik Tasarımı, Ergenlikte; Eğitim; Eğitim psikolojisi; Ergenlik, Çocuklarda