Tarih öncesi toplumlardan günümüze tekerleğin (Çark) seramik ürünleriyle ilişkisi ve tekerleğin seramik sanatına, kişisel seramiklerime esin kaynağı olarak etkisi - Danabaş, Nalan (My University, 1994)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; SERAMİK SANATI-; Seramik sanatları