Elektrik üretim sistemlerinin optimal planlamasında yeni bir modelleme ve çözüm - Öztürk, Semra (My University, 1989)
unknown
Keywords: Elektrik enerjisinin üretimi; ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ; Uygulamalı fizik