Türk çadırlarının evrim süreci ve mimari ile etkileşimleri (işlevler ve bezemeler açısından) - Akçay, Kubilay (My University, 1993)
unknown
Keywords: ÇADIRLAR,TÜRK; Güzel ve dekoratif sanatlar; MİMARİ,TÜRK