Women’s informal-sector contribution to household survival in urban Turkey - Kümbetoğlu, F. Belkıs (My University, 1992)
unknown
Keywords: Ekonomi; Emek ekonomisi; Kadın işçiler; KENTLEŞME-KADINLAR; ÜRETİM-EV KADINLARI-TÜRKİYE; ÜRETİM,RESMİ OLMAYAN-TÜRKİYE