TCDD şebeke optimizasyon probleminin matematik programlama-heuristik yaklaşım ile çözümü - Tektaş, Mehmet (My University, 1998)
unknown
Keywords: Matematik; MATEMATİK-PROGRAMLAMA; Programlama; Yöneylem Araştırması