N-Benzil-N-Etilanilin ve N-Benzil-N-Etil-p-Toluidin bileşiklerinin in vitro mikrozomal metabolizmaları - Özer, Ufuk (My University, 1995)
unknown
Keywords: Eczacılık kimyası; Farmakoloji ve tedavi; Farmasötik Kimya; İlaçlar (Meteria medika); Kimya; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri