Çocuk Dostu Belediyecilik - Çakırer Özservet, Yasemin (My University, 2015)
Toplumun önemli bir parçası olan ve ülke - mizde sayıca nüfusun üçte birlik dilimini aşan çocuk nüfusunun yetişmesi, bedensel, zihinsel, duygusal, sosyal ve ahlâkî gelişimi ile ilgili önlemlerin alınması yanında, onun aile ve toplum içindeki yerini düzenleyen hu - kuk kuralları da oldukça önemlidir.
Keywords: Çocuk dostu yönetim; Çocuk dostu yönetim; Çocuk dostu belediye; Çocuk meclisi