Spin Doctor kavramının tehdidi altında halkla ilişkiler - Özgen, Ebru; Bayraktar,Nurdan (My University, 2014)
Tarihin eski dönemlerinden beri pek çok örneğini gördüğümüz spin doctor kavramı, pek çok iletişim kuramının da ışığında örnekler üzerinden açıklanarak, halkla ilişkiler disiplini açısından disiplinin etik buyutu açısından tartışılarak öneriler sunulacaktır.
Public relation is under the threat of Spin Doctoring
Keywords: Halkla İlişkiler, Spin Doctor, Stratejik İletişim Yönetimi