Ağız mukozasının değişik bölgelerinde topikal kortikosteroid uygulanmasının çeşitli parametreler açısından incelenmesi. - Ertan, Tevfik Ufuk (My University, 1994)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri