Ecnas-ı nukud ve Erkam Defterlerine göre Osmanlı dış hazinesine giren paralar ve çeşitleri (1692-1715) - Doğan, Faruk (My University, 1994)
unknown
Keywords: İKTİSAT TARİHİ-OSMANLI İMP; MALİYE-OSMANLI İMP.-HAZİNE