Kondisyon antrenmanlarının sakatlıkları önlemedeki rolü - Tek, İlhami (My University, 1991)
unknown
Keywords: Fiziksel form; İnsan fizyolojisi; SPOR-ANTRENMANLAR; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri