Psikiyatri kliniği konsültasyon liyezon birimi’nde değerlendirilen erişkin hastalar ile geriyatrik hastaların psikiyatrik tablolarının karşılaştırılması - Keyvan, Ali (My University, 2007)
unknown
Keywords: Klinikler_Psikiyatri; Psikiyatri; Tıp