Kronik siklosporin A nefrotoksisitesi geliştirilmiş hayvan modelinde sprinolaktone tedavisinin etkisi - Macunluoğlu, Beyza (My University, 2004)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri