Süperfisiyal peroneal sinirin distal dallarının Diabetes Mellitus'a bağlı duyusal nöropati tanısında duyarlılığının araştırılması ve karşılaştırılması - Borucu, Deniz (My University, 2009)
unknown
Keywords: Nöroloji; Tıp