Ortaokul seviyesindeki ergenlerin denetim odağı özelliklerinin yaratıcı düşünceye etkisi - Canel, Nilgün Denktaş (My University, 1993)
unknown
Keywords: Eğitim; Eğitim psikolojisi; EĞİTİM-ÖĞRENCİLER-YARATICILIK