Vinkristin ve karboplatin kemoterapisi alan beyin tümörlü hasta çocuklarda intravenöz granisetronun kardiyak etkilerinin değerlendirilmesi - Yapar, Okan (My University, 2007)
unknown
Keywords: Beyin Tümörleri, Çocuklarda; Çocuk Hastalıkları; Granisetron; Karboplatin; Vinkristin