Yolcu talepleri ile filo rotası ve uçuş listelerine çok amaçlı tam sayılı ağ algoritmasıyla çözüm yaklaşımı ve Türk Hava Yolları'na uygulanması - Dinçer, S. Erdal (İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi, 2004)
Bu çalışma ile daha iyi bir filo rotası ve uygun zaman tablolarının oluşturulabilmesine yönelik olarak bir model geliştirilmesine ve bunun içinde bir çözüm algoritmasının oluşturulmasına çalışılmıştır. Çalışmada yer alan model tamsayılı çoklu ürün akış ağı problemi olarak tasarlanmıştır.