Çok katlı yassı epitelin kaviter boşluklarındaki davranışının guinea pig modelinde incelenmesi - Tutkun, Alper (My University, 1991)
unknown
Keywords: Cerrahi; İşitme bozukluklarının düzeltilmesi; Kulak Hastalıkları; Kulak hastalıkları (otoloji) ve işitme bilimi (odyoloji); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri