Yüksel Aksu sinemasında hikaye anlatımı - Özbekrem, Mustafa Onur (My University, 2014)
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ RADYO TELEVİZYON SİNEMA ANABİLİMDALI RADYO VE TELEVİZYON BİLİMDALI
Keywords: Sinema; Sinema, Türk; Tarih ve eleştiri