Fikri mülkiyet haklarının vergilendirilmesi - Kaplan, Ersin (My University, 2017)
Fikri mülkiyet hakları genel bir tanımlama ile fikri haklar (telif hakları) ve sınai mülkiyet haklarını içerisine alan bir üst kavramdır. ABSTRACT Intellectual property rights are a broad concept that includes intellectual property (copyrights) and industrial property rights in a general definition.
Keywords: copyright; creation; eser; Fikri mülkiyet hakları; Fikri mülkiyet hukuku; Gelir Vergisi; Hukuk ve mevzuat; industrial property right; marka; patent; sınai mülkiyet hakkı; taxation; telif; trademark; Türkiye; vergi Intellectual property right; Vergilendirme