18- 20 yaş grubu tenise yeni başlayan ergenlerde vuruş öğretiminin, elle atılan toplarla mı? Yoksa, raketle atılan toplarla mı? Daha verimli olduğunu Hewit test ile mukayesesi - Koçal, Hüseyin (My University, 1998)
unknown
Keywords: SPOR-TENİS-EĞİTİM