Consumer profiling a general profile of Turkish consumers - Karapazar, Yonca (My University, 1992)
unknown
Keywords: Genel yönetim; İŞLETMELER-TÜKETİCİ ARAŞTIRMALARI; İŞLETMELER-TÜKETİCİ PROFİLİ; İŞLETMELER-TÜKETİCİ-DAVRANIŞI; Pazar araştırması ve analizi; Pazarlama yönetimi