Göstergebilim ve sinema, temel kavramlar retorik göstergebilimsel çözümleme yöntemi model önerisi ve bir örnek çözümleme: 2001: A space odyssey - Tekin, Ali (My University, 1996)
unknown
Keywords: Göstergebilim; Sinema