Uluslararası göç bağlamında Körfez ülkelerindeki yabancı işgücü varlığının sosyoekonomik analizi: Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri örneği - Yılmaz, Ayşenur (My University, 2017)
körfez ülkelerinde göç hareketleri ABSTRACT Migration in the Gulf State
Keywords: Birleşik Arap Emirlikleri International Labor Migration; Ekonomik durum; Ekonomik yönler; Kafala System; Katar; Kefil Sistemi; Körfez Ülkeleri; Orta Doğu ülkeleri; Qatar; Saudi Arabia; Sosyolojik yönler; Suudi Arabistan; Uluslararası Emek Göçü; Uluslararası ilişkiler; United Arab Emirates; Yabancı iş gücü