Fotoğraf sanatında portre fotoğrafı (stüdyo dışında portre) - Turper, Ayşe Funda (My University, 2004)
unknown
Keywords: Belirli koşullarda fotoğrafçılık; Fotoğrafçılığın özel türleri; Fotoğrafçılık; Güzel ve dekoratif sanatlar; Portre Fotoğrafı