Dahili yoğun bakım hastalarında sıvı dengesinin belirlenmesinde inferior vena cava çapı ve pro-bnp düzeyinin yeri - Arıkan, Hüseyin (My University, 2014)
unknown
Keywords: Göğüs hastalıkları; Yoğun bakım