İdyopatik jeneralize epilepsi sendromlarında KCNQ2 polimorfizminin araştırılması - Ağan, Kadriye (My University, 2001)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tıp-nöroloji