Mağaza atmosferinin satın almaya etkisi ve departmanlı mağazada bir uygulama - Kachaganova, Elmira (My University, 2008)
unknown
Keywords: Mağaza Atmosferi+; Mağaza Planlaması; Mağaza Tasarımı; Mağazacılık; Müşteri İlişkileri; Pazarlama; Tüketici Davranışı