İstanbul, Ümraniye ilçesi Kazım Karabekir Malallesinde yaşayan 15 yaş ve üzeri nüfusta genel sağlık anketi 12 kullanılarak ruhsal belirti sıklığının belirlenmesi - Uçar, Mine Solakoğlu (My University, 2007)
unknown
Keywords: Halk Sağlığı