Topikal olarak uygulanan 5-Florourasil ile Mitomisin-C’nin, radyofrekans ile oluşturulan Miringotominin kapanma süresine etkileri - Baylançiçek, Serdar (My University, 2007)
unknown
Keywords: Kulak Burun Boğaz ve Baş-Boyun Cerrahisi; Miringotomi; Mitomisin-C; Radyofrekans