Yatılı ve ailesinin yanında okuyan 16 yaş grubundaki kız ergenlerin özsaygı-uyum düzeyi yönünden karşılaştırılması - Kaya, Yeter (Mengeş) (My University, 1997)
unknown
Keywords: Eğitim; Eğitim psikolojisi; ERGENLİK