Tip 1 diabetli hastalarda akut egsersize cevap - Odabaş, İlhan (My University, 1991)
unknown
Keywords: Hastalıklar; iç salgı yapıcı sistemler hastalıkları; Kan yapıcı; lenfatik; SPOR; Şeker hastalığı (diabetes mellitus); Şeker hastalığı-Araştırma; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri