Umbilikal kord kanı asit-baz değerleri, biyofizik profil ve apgar skorunun uzun dönem nörodevelopmental prognoza etkileri - Başgül, Alin (My University, 2000)
unknown
Keywords: Cerrahi; Hastalıklar, Kadın; KADIN HASTALIKLARI; Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri