Ambulatuar kan basıncı takibinin diyabetin mikrovasküler komplikasyonlarının belirlenmesindeki yeri - Deyneli, Oğuzhan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Kalp damar sistemi hastalıkları; Kan hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri