Mandibular petrognatili sınıf II bölüm 1 olguların tedavisinde herbst ve jasper jumper apareylerinin tedavi etkinliklerinin sefalometrik olarak değerlendirilmesi ve karşılaştırılması - Dedeoğlu Bilginer, Pervin (My University, 1998)
unknown
Keywords: ORTODONTİ